celielindh

Alla inlägg under oktober 2014

Av Celie - 23 oktober 2014 21:45

Alltså min bästa hästserie, Heartland, har börjat sända nya avsnitt och det har jag missat! Så nu har jag hela fyra avsnitt att se i sträck. Jag älskar när det händer för då har jag ju sluppit väntan på minst en vecka mellan avsnitten utan att veta om det. Sen har jag även fyra avsnitt av Greys Anatomy också. Herregud jag kommer vara vaken hela natten ;) Jag är en riktig seriemänniska, jag älskar serier! Barnen sover så nu ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp te och det sista av mitt godis och bara njuta! Världsabästa torsdagskvällen :D

Av Celie - 23 oktober 2014 12:15

Vi har startat dagen väldigt lugnt idag. Vaknade runt 8 och barnen fick välling i sängen och vi tittade på lite tv. Sen gick vi ner och tig det lite lugnt till Kai-Lan och jag pratade i telefon och roddade kring julen. Tanken var ju att vi skulle fira med pappa uppe i Falun i år men nu är det så att vi inte får ta med våra hundar. Vi vill varken lämna dom till nån på julafton och vem skulle vilja/kunna vara hundvakt på julafton liksom? Nä, det gick tänkas om helt enkelt. Så nu ska vi fira med pappa helgen innan istället för då jan vi fixa hundvakt. Det blir mycket kul och firande men det tycker jag bara är extra mysigt. Så mycket mer jul! Så efter massa samtal fram och tillbaka så gick vi ut med Akilles i kylan. Båda barnen somnade så nu ligger dom ute och sover och jag, som självklart somnade igår, kollar klart på Hela Sverige Bakar och äter lite frukost. Gött!
Ikväll är det ju mixpass men det ser ut som att jag får lov att missa det igen:( Robin är ju inte hemma och mamma och Pigge kan inte så jag har ingen barnvakt. Tänkte kolla med Robins mamma om hon kanske kan. Annars får vi väl ha myskväll här hemma i soffan istället, men det är inte fy skam det inte!:)



Igår sprang jag snabbt upp på stan och köpte på mig massa te och även lite nytt smink. Var inne på kicks och fastnade lite för deras nya egna märke. Så en ny bronzer och ett läppstift fick följa med hem :D

Av Celie - 22 oktober 2014 21:29

Nu är jag gräsänka igen tills på lördag. Robin är uppe i Falun och jobbar, igen. Han kommer hem på lördag för att kunna gå på festen sen åker han tillbaka på söndag och ska tydligen vara där i två veckor, fick jag veta förut. Vilket dom kan fetglömma att jag går med på för att det var bara tal om en vecka, max en och en halv. Så det där ska vi bli fler om att bestämma.
Båda barnen sover sen typ 19.30 och jag har talar i telefon med både Angelica och Robin. Nu har jag äntligen bäddat ner mig i soffan med mitt te och mitt godis och ska kolla på Hela Sverige Bakar och sen blir det Hollywood fruarna. Det blir en myskväll med tvn och AK helt enkelt :)

Igår hade Nikki pärlat ett finarmband till sin mamma. Gissa om hon blev glad då <3 :D

Av Celie - 22 oktober 2014 15:43

Igår kväll blev en tung och sorglig kväll. Jag och mamma fick nämligen åka och ta bort våran katt Olle. Han hade blivit väldigt mager på sista tiden och nu var det liksom dags för honom. Han gick ut och la sig i regnet för att dö. Djur gör så, dom går i från sin flock när de känner att deras tid är kommen. Det var bara tur att Pigge hittade honom direkt och tog in honom i värmen. Vi ringde till djurjouren i Kumla och fick komma dit direkt. Det var inte mycket med lilla fina Olle men han fick somna in fint, lugnt, stilla och smärtfritt. Han var 16 år och förmodligen var det så att hans inre organ tillslut gav upp. Han behövde iallafall inte ha ont och han har det bra nu. Så vila i frid fantastiskt älskade lilla Olle <3


Nu till lite mer positiva saker då. Imorse klockan 9 hade jag tid hos Sandra för välbehövlig klippning. Hon toppade lite och sen gjorde vi något så drastiskt som att klippa lugg! Herregud! Jag vet att jag alltid ångrar mig när jag klippt lugg men nu kändes det bra och det gör det fortfarande. Roligt med nåt nytt ett tag om inte annat ;)

Ser ju nästan lite rött ut här men det är det inte. Ljuset som spökar.


Efter klippningen så blev det en te inne på jobbet och sen kom Robin in med barnen. Vi tog med oss Johannes på lunch på Rosalies ute vid Aspholmen och sen blev det en snabbvisit på Lager 157 innan hemgång. Robin skulle ha strumpor och jag hittade en tunn, lång kofta. Skräll att jag köpte en svart ;)

Lilla Toonie på Rosalies <3

Av Celie - 21 oktober 2014 08:04

Jag var ju på massage för första gången i mitt liv igår. Det var en upplevelse. Och självklart fick jag en man för att göra det hela ännu lite mer obekvämt;) Nä men det gick bra. Lite wierd var det dock när han började och masserade sätet och länden, vilket tydligen betydde typ stjärten. Eller iallafall halva. Det enda jag kunde tänka på då var "nu ser han min stjärt, nu ser han min stjärt, nu ser han min stjärt!" Haha! Det var inte riktigt sådär avslappnande skönt som jag trodde det sjulle vara. Eftersom jag är så stel så gjorde mycket rätt ont faktisk men det var välbehövligt kan jag känna nu efteråt. Det blev liksom en sån där skön känsla i kroppen, som typ efter att man tränat. Jag borde väl egentligen ta tag i och gå regelbundet, tror det skulle vara väldigt bra för min rygg. Men jag tror inte jag går dit igen iallafall. Det kändes lite b just där. Jag gick till massageakademin och jag vet ju att det är folk under utbildning och så men vafan lite fräschare kunde dom ha det tyckte jag. Och kanske nån form av uniform eller nåt för att få det att se lite proffsigare ut. Han som masserade mig hade liksom svarta mjukisbyxor och en svart T-shirt. Så nästa gång tar jag nog kanske Spa-huset eller nåt :)

Efter massagen åkte jag hem en sväng till Angelica och fick äntligen byta tillbaka till mitt godis! Vi drack te och pratade lite skit sen satte hon på "just dance"-spelet på tvn och bi dansade till några låtar. Alltså fy fan vad jobbigt det var! Vi blev svett båda två och skrattade så vi höll på att dö! Det var verkligen askul! Vi bestämde att vi ska ha en danskväll snart med Smilla och våra kusiner Emelie och Rebecka också. Kommer bli hur kul som helst :D

När jag kom hem blev det en kvällspromenad i regnet med Marina och när jag kom in igen så sov alla i familjen. Jag la mig i sängen och såg att det kommit en ny säsong av "New Girl" på Netflix. Så jävla bra! Så det blev nåt avsnitt av det innan jag somnade. Bra kväll måste jag säga. Förutom att Robin var tjurig som ett litet barn men det fick han väl va då. :))

Av Celie - 20 oktober 2014 10:29

Ja nu ska vi väl försöka komma in i dagisrutiner igen. Nikki var väldigt mammig idag när jag skulle lämna men till slut gick det bra och hon vinkade i fönstret :) Min lilla goding! Det skär verkligen i mammahjärtat när hon blir ledsen när man ska gå. Jag får flashbacks från när jag var liten och jag vill verkligen inte att det ska sätta samma spår i Nikki. Men som sagt det gick ju bra tillslut.
Nu har jag precis ätit frukost, pratat med Angelica i telefon och samtidigt beställt hem två klänningar. Jag valde mellan två och då rådde Angelica mig att ta båda och testa för att sen skicka tillbaka en. Känner jag mig själv rätt så behålls säkert båda iallafall, om båda sitter bra då vill säga :)
Är riktig taggad till lördag faktiskt, ska bli riktigt kul!

Nu blir det soffmys med Noomi och självklart hästar på tv ;)

Av Celie - 19 oktober 2014 22:14

...Är ett program jag tittar på på horse1, som är en webbkanal som enbart handlar om hästar och ridsport. Jag är inne i en riktig hästperiod just nu och tittar mycket på horse1 på kvällarna och läser lite hästbloggar. Jag älskar när jag blir så inne i nånting, det är så kul. Just det här programmet jag tittar på nu för man följa olika ryttare som tävlar hopping i Kanada på hög nivå. Det är helt sjukt vad mycket pengar det handlar om i ridsporten. Speciellt på den högre nivån. Men vad fina hästar dom har!
Barnen sover och jag har sällskap i soffan av Robin så det är extra mysigt här just ikväll. Han tittar på datorn och jag på hästar (y) Helt ok fördelning:)
Imorrn ska Nikki till dagis för första gången på iallafall två veckor så vi for se hur det går. Eftersom hon varit borta och i princip bara varit med mig så kanske hon kommer bli ledsen när jag lämnar. Det återstår ju att se men jag tycker st är så jävla jobbigt. Vill bara stanna med henne eller plocka med henne hem igen

Av Celie - 19 oktober 2014 14:32

Är nu hemkommen efter en fantastisk förmiddag i stallet. Vi red ut på en långtur jag och Pocahontas och det var så härligt! Helt perfekt väder måste jag säga. Det var sådär lagom varmt/kallt så jag verken frös eller svettades. Underbart höstväder och INGA äckliga älgflugor! Halleluja! Jag var i princip övertygad om att det skulle vara såna äckel ute idag då det helt plötsligt slog om i vädret och blev "varmt" igen. Halvvarmt och lite duktigt verkar vara det väder de gillar bäst, men inte idag och det är jag såå tacksam för :) En riktig energiboost fick jag och nu märktes det så tydligt hur mycket jag saknar detta. Egentligen skulle jag ha mockat idag också men när jag kom så hade Maria (ägare av 31 åriga Gilda i stallet) redan gjort det. Himla gulligt. Vi pratade säker en timme innan jag kom iväg. Hon ägde Latorps Gård förut och jag har ju varit där en del i mins dar så vi kände igen varandra därifrån. Kul när man träffar på nån på det sättet (y) Så den här förmiddagen kommer jag leva på länge :)

Nu ska jag vänta in Benny som ska komma och klippa sug vid 15 sen drar vi upp till mamma på söndagsmiddag med mina syskon och Pigges dotter Fia. Hur bra blir inte den här söndagen?! <3

Ovido - Quiz & Flashcards