celielindh

Alla inlägg den 19 september 2014

Av Celie - 19 september 2014 22:55

Idag har vibhaft Jessie och Lukas på fika medan Nikki var på dagis. Riktigt trevligt! Jag hade bakat nougatkladdkaka. Haha eller jag hade bakat nougatkladdkaka med kokos i för när jag ställt in kakan i ugnen ser jag att jag glömt ha i äggen. Så det var bara att ta ut den och vispa i dom i formen så eftersom jag "bröat" formen ned kokos så blandades även allt det in i kakan. Men jag klagar inte för jag gillar kokos och det gjorde Jessie med och Robin med för den delen för han åt upp det som fanns kvar nu ikväll när han kom hem ;)

Hämtade hem Nikki vid två och fick höra att hon varit lite loj på förmiddagen. Hon ville bara sitta i knät på Cissi och mysa och det är inte likt henne sa dom. Hoppas verkligen inte att hon håller på att bli sjuk och om hon nu skulle bli det så hoppas jag ännu mer på att det inte är den där elaka halsbakterien Cleo och Mårten haft eller nåt annat värre än en vanlig förkylning. Väl hemma så chillade hon lite i soffan med en välling och tittade på nya favvon Madagaskar.

Efter en liten stund var det lite mer fart på henne igen så förhoppningsvis var hon bara lite trött imorse.

Idag fick jag för mig att jag verkligen vill gå på massage. Har aldrig gjort det förut och kände att nu jävlar var det dags att göra nåt åt det. Så jag kollade lite på nätet och ringde den och bokade. Nu fanns ingen tid som passade mig förrens 20 oktober haha men vafan den som väntar på nåt gott, eller? Ska bli riktigt spännande. Jag bokade en helkroppsmassage i 75 min. 75 min! Fatta hur många gånger jag kommer hinna somna på den tiden ;)

Eftersom det är fredag idag så var det ju dags för Yoga igen. Barnen lämnade jag hos mamma och Pigge och drog iväg runt tjugo i fem. Det kändes faktiskt lite jobbigare idag. Fick gå ner i vilopositionen en gång och det har jag aldrig gjort förut. Annars så känns det som att jag börjar få lite kläm på det där nu. Jag är ju så jävla ovig som man kan vara men det börjar sakta men säkert bli bättre (y) Har dock en helt fel matta att yoga på så idag beställde jag en ny från Sportamore som jag hoppas kommer på måndag eller tisdag. På tal om att vänta på paket så kom min nya jacka idag. Den var jättefin men jag trodde den skulle vara lite tjockare än vad den va. Nu är det ju syntetdun i så det kanske värmer på som fan så det kanske är bra att den är lite tunn. Inte för att den är jättetunn direkt men äh vafan det blir nog jättebra. Jag har ju tänkt att ha den till utomhus-motion i vinter så då är det ju bara bra om man inte blir helt dyngsvett i den ;)

Just nu ligger vi i sängen och Robin kollar på Jersey Shore den lilla geeken, Noomi ligger här i mitten och sprattlar och Nikki sover så gott i sin säng. Känner att ögonlocken börjar bli litev tunga så jag ska nog ta och sova nu.

Tjejernas rum med myshörna börjar sakta men säkert ta form :)

Lilla rumpnissen <3

Ovido - Quiz & Flashcards