celielindh

Alla inlägg den 15 september 2014

Av Celie - 15 september 2014 21:53

Mamma och Pigge kom förbi en sväng på eftermiddagen och lekte lite. Pigge lekte med Akilles och mamma med Nikki :p Noomi sov och jag satt i solen, drack te och tittade på ;)

Robin jobbade ju såklart över lite grann och var hemma runt 19.30 Men i och med det så hann jag mysa till det lite med tända ljus lite bort i kring :D Är det höst så är det <3

Och godis! Alltid godis (y)

Pajen blev förresten asgod! Gjorde en sallad och vitlökssås till så nu är man sådär "fräsch-mätt" :)) Jag tog med mig Noomi ut på sista svängen med AK efter maten så nu sover hon så gott för natten. Nikki och Robin ligger där uppe och vad jag hör (eller inte hör) så har hon nog somnat, kanske han också för den delen :p Jag har placerat mig i soffan med godisskålen, vad annars liksom ;) Ska ta några bitar till sen ska jag gå upp och joina sovsällskapet :)

Vid 21 är det stendött på gatorna i hyttan. Rätt skönt tycker jag ;)

Av Celie - 15 september 2014 15:57

Idag har tiden gått utan att jag riktigt hunnit med. Inte för att jag varit stressad eller nåt utan bara rullat på fortare än vanligt känns det som. Lämnade Nikki på dagis imorse, gick promenadstråket hem sen åt jag frukost framför datan. Fick ihop ett original till Noomis dopinbjudan samtidigt som jag satt och tittade på "fullt hus". Då slog det mig att jag faktiskt vill ha fyra barn. Japp fyra! Jag känner att jag absolut inte är klar än. Om det blir nu på en gång eller om ett par år vet jag inte riktigt. Att jag måste övertala Robin om det är ju ocksåcen helt annan sak ;) Han ska inte ha några fler säger han men vafan det är ju ändå mest jag som har hand om dom ändå så då kan det väl vara upp till mig eller?;) haha! Nä men förhoppningsvis så ändrar han sig :)) Jag känner att jag vill ha en stor familj. Förstå vad roligt att se så många olika individer växa upp! Se hur olika man kan bli fast man härstammar från samma människor. Och framförallt all kärlek! <3 Sen att vi vill bygga eget hus och jag vill ha häst och allt det där det kommer vi fixa det med! Jag är av åsikten att vill man nåt tillräckligt mycket så kan man! Jag är kär i livet just nu även fast det blev rödgrönt regeringsskifte. Jag tänker definitivt inte prata politik här för jag bli bara så jävla förbannad. Nu kan vi inget göra iallafall förutom att vänta och se hur det går. Löfven kör! Imponera på mig nu, för det kan jag säga att det behövs.

Iallafall har gett mig på att göra salami och brieostpaj till ikväll. Får se hur det blir men förhoppningsvis faller det oss i smaken. Har faktiskt inget speciellt planerat ikväll och Robin skulle tillochmed försöka sluta i tid. Nu får vi ju se hur det blir med den saken men det betyder ju iallafall att han kommer komma hem och det blir inte allt för sent. Så ikväll är det ju som bäddat för familjemys i soffan :D <3

Från promenaden i morse




Ingredienserna till pajen. Hoppas det blir lika gott som jag hoppas!

Munpruttar och kollar Rolie Polie Olie :))

Ovido - Quiz & Flashcards