celielindh

Alla inlägg den 17 september 2014

Av Celie - 17 september 2014 15:34

Efter att vi lämnat Nikki på dagis imorse och jag dragit i mig min champagnefrukost så satte jag mig framför datorn med lite jobb. Strax innan det var dags att hämta Nikki igen så fick Noomi lite gröt. Hon tyckte det var riktigt gott och åt som en häst! Har börjat ge gröt en gång om dagen till henne nu och tänkte börja sluta med amningen. Hon tar ju flaska och ersättning så tänkte börja byta ut mer och mer och sen gå över till välling. Hon blir ju 6 månader snart och det har gått så jäkla fort!

Efter att vi hämtat Nikki från dagis så gick vi en sväng förbi lekparken. Nikki ville gunga så vi stannade en liten stund. Noomi vaknade så hon fick gunga lite hon med :)

Storasyster var duktig och puttade på <3

Av Celie - 17 september 2014 10:13

Idag var det lite kallt på riktigt ute. Så när vi gick morgonpromenaden till dagis hade jag riktiga myskläder på mig. Körde tillochmed poncho! Köpte en jättefin och jätteskön svart stickad poncho för flera år sen men har haft så svårt att hitta bra tillfällen att använda den. Så idag var perfekt! Höstigt och kallt och perfekt för poncho (y) haha! Lämnade Nikki, kom hem och gjorde champagnefrukost till mig själv. Med champagnefrukost så menar jag självklart champagne/grädd-te :)

Ovido - Quiz & Flashcards