celielindh

Alla inlägg den 16 september 2014

Av Celie - 16 september 2014 21:28

Hampus kom hit förut för att se till att någon var här med barnen tills Robin kom så jag skulle hinna till gympan. Så jäkla gulliga var dom alla tre i soffan :)

Robin kom precis innan jag var tvungen att dra men det var skönt att ha Hampus här så jag slapp känna paniken man känner när man tror att man inte kommer hinna i tid.
På gympan fick jag så jävla ont i knät. Kände redan förra veckan att det gjorde ont men jag körde på som vanligt ändå. Känns typ som att knät vikt sig lite åt fel håll. Bajsont gör det iallafall, nästan så benet viker sig när man ska ställa sig på det hastigt. Pratade med Anette, min gamla fotbollstränare som jag även vet är sjukgymnast och var på gympan idag, och hon sa att det förmodligen är en överansträngning så jag ska ta i hälften så mycket som jag gör nu och sen "värma upp" knäna på morgonen sant massera lite så att blodet flödar ordentligt. Det suger självklart men ska vara glad att det inte är värre :)
Kom hem och tog en vaarm dusch och sen blev det kvällsmat i soffan framför New Girl. Robban har lagt sig med Nikki och Noomi sov redan när jag kom hem. Nu har jag suttit här i soffan ett tag och vet att jag har en daim i kylen som jag tänkt att jag verkligen inte ska ta. Tänkte att jag skulle försöka ha lite karaktär men det sket sig för nu sitter jag här med daim-jäveln och fan vad gott det ska bli! Screw nyttig, vill jag ha choklad så tänker jag äta choklad!

Av Celie - 16 september 2014 10:56

Fan alltså jag som skulle chilla lite med nätshoppingen! Nu har jag iallafall beställt en jacka som jag ska ha som promenadjacka/friluftsjacka i vinter. Så jag hoppas den är tillräckligt varm! Snygg ser den ut att vara dock, eller hur?!


   


Tror den blir bra :)

Ovido - Quiz & Flashcards