celielindh

Alla inlägg under november 2014

Av Celie - 5 november 2014 18:17

Jo jag hade faktiskt hemlängtan. Fy fan vad skönt det var att komma hem! Mår fortfarande piss och det verkar tyvärr gå åt det sämre hållet än det bättre. Har ont i halsen så det går ut i nacken och neråt ryggen sen en tryckande huvudvärk på det. Va fan?! Skärpning nu kroppen, det räcker nu :) Mamma och pappa tycker jag ska gå till vårdcentralen men det är ju så jävla drygt! Sitta där i timmar och vänta. Nä tack. Hoppas på att det känns lite bättre imorrn annars blir jag väl tvingad...
Jag vet inte om Nikki börjar bli dålig igen hon med då hon la en pizza i bilen precis när vi svängde ner på vår gata. Precis vad jag behövde nu, ta hand om spya. Tror dock att hon "bara" fick en släng av åksjuka. Hon är helt på topp igen och kör på som vanligt. Håller verkligen tummarna för att det inte är nåt. Hon har haft det rätt jobbigt med sjukdomar nu på sista tiden. Lilla pluttan <3
Just nu sitter vi och väntar på att mamma/mormor ska komma förbi en sväng. Var ju nästan en hel vecka sen nu. Det hör inte till vanligheten.
Sen ska barnen få sova och jag ska lägga mig i min soffa, göra varm choklad, kolla ikapp på mina serier och kurera mig. Mamma har lovat att ta med en vetekudde också. Ska bli så jävla sköönt!

Nu sitter hon själv! Eller ja iallafall nästan, hon välter lite då och då ;) Men snart så :D

Av Celie - 4 november 2014 13:12

Jag känner mig typ överkörd av en lastbil, eller ja iallafall huvet. Har fått världens halsont plus nån jävla infektion eller nåt bak i kinden bredvid en visdomstand. Vet inte om det har med tanden att göra men jag tror inte det. Jag har nog fått vuxenversionen av höstblåsorna, vilket tydligen ska innebära halsont och typ nåt sår i munnen. Kul! Toppat med lite tung huvudvärk också. Det är jag och honungsvattnet idag. Kan typ inte ära för att jag biter mig i kinden hela tiden och drygt såå jävla ont! Jag vill typ slå nån! Vi är fortfarande i Falun och ska åka hem imorrn. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag har hemlängtan eller inte. Självklart är det ju alltid skönt att komma hem men Robin kommer inte med för han har jobb kvar att göra till på fredag. Det betyder att jag, återigen, är själv med allt hemma och när jag mår såhär så känns det inte så jäkla bra faktiskt. Mamma är iofs ledig på torsdag så vi får väl leka med henne hela dan så jag får lite avlastning om jag fortfarande mår såhär. Tanken är att vi ska åka och bada på förmiddagen för det var så längesen nu och Nikki tycker det är såå kul. Vi får se hur det blir. Har ju idag och imorrn på mig att kurera så det kanske blir bra :)
Jag har precis gett Noomi mat efter att vi sovit en lång förmiddagslur (Nikki sover fortfarande) och nu ligger hon på golvet och leker och jag tänkte slänga mig i soffan här bredvid med mitt honungsvatten och läsa lite tidningar. Sen när Nikki vaknar ( vilket bör vara ganska snart) så ska det lagas till nån form av mat till henne också.

Av Celie - 2 november 2014 21:49

Började dagen med en härlig promenad i skogen, bara jag och Akilles. Sen var det ganska full fart hela dan. Städade iordning här i huset och bäddade rent i sängen vi sover i, sen bar det av till Ica Maxi med barnen och Casper. Hem igen och börja med maten jag skulle göra plus efterrätt. Det blev lite stressigt där ett tag när steken skulle brynas, Noomi skrek, Nikki kastade kulor överallt och jag skalade av mig toppen på pekfingret när jag skalade morötter. Åh helvete vad ont det gjorde och fyfan vad det blöder från fingrarna. Fick sätta på fem plåster och ändå blödde det igenom. Ah herregud! Men det blev en middag med tillhörande efterrätt till slut och med bra betyg också. Det som blev lite dåligt var att jag inte redde av såsen så den var väldigt rinnig, men smaken var det inga fel på. Så det som bjöds på ikväll var då alltså älgstek med rostade rotfrukter, sås och haricot verts och till efterrätt knäckig äppelpaj med hemkokt vaniljsås. Ja mätta blev vi idag också med andra ord :)
Nu ligger vi i sängen allihop. Jag ska läsa lite tidningar i readlyappen och sen kanske det blir nåt avsnitt sons. Haha vi skulle ju som sagt kollat på det igår men det var visst nån som sov när jag kom in ;) Så nytt försök idag då.

Morgonpromenad



Och så findukningen dagen till ära

Av Celie - 1 november 2014 21:41

Imorse hade vi en mysig frukost med pannkakor och mackor. Efter frukosten åkte Robin och Johannes iväg och jobbade. Det är ju faktiskt därför vi är här, för att dom ska jobba. Jag känner mig fortfarande inte helt 100 i kroppen. Har mått lite illa och känt mig allmänt dåligt idag på dan. När jag skulle lägga Nikki en stund på dan så passade jag på att sova en stund jag med (Noomi sov ju självklart då också). Kände mig lite piggare efter det så det var ju skönt. Nu på kvällen innan Johannes och Robin kom med pizza och efter jag lagt Noomi så fick jag ta en lååång dusch medan Casper lekte med Nikki. Alltså hur skönt är det inte att kunna duscha i typ timmar?! Vi har ju tyvärr inte så mycket varmvatten hemma så det finns liksom knappt nån tid att riktigt få njuta. Så idag körde jag all in med långdusch, hårinpackning och rakning av ben. Det finns nästan inget bättre än att känna sig sådär super-ren och fräsch, smörja in sig ordentligt med en riktigt fuktgivande lotion och sen ta på riktigt sköna myskläder. Alltså det slår mycket!

Jag sitter just nu fruktansvärt mätt och kollar inredning på nätet. Jag vill sååå gärna ha det där huset! Ska göra allt som står i min makt för att den drömmen ska gå i uppfyllelse. Jag ska bara ha det! Haha jag har redan börjat möblera och tänkt ut massa saker som jag vill ha ju! Så himla typiskt mig. Sätta för höga förhoppningar och sen kanske det blir skit av allting. Men jag tror på att vara optimistisk så det tänker jag vara. Det kan ju gå åt rätt håll också:)

Nu väntar Robban på att jag ska komma så vi kan kolla på SOA. Har sett tre eller fyra säsonger bara så vi har ju lite att se ikapp.
Imorrn kommer pappa och Ginna hem så tills dess ska jag handla grejer och laga älgstek, söndagen till ära :) Robin och Johannes ska ju jobba imorrn också så jag och Casper får hjälpas åt att fixa en mysig middag tills alla kommer hem. Jag gillar sånt. Sånt där hemtrevligt pysslande med att laga mat, tända ljus och duka fram fint (y)

Pizzakväll!


Av Celie - 1 november 2014 12:54

Johannes skulle ju åka upp hit efter jobbet igår, vid typ 17 då alltså, vilket betyder att han skulle varit här till kl 19 lite drygt. Så blev inte fallet. Först fick han jobba över till typ 18 sen när han kommit till Grängesberg så fick han punka, igen. Alltså den där mannen med den bilen har fått punka typ 5-6 gånger det här året. Helt sjukt! Jag hade förberett för att göra älgfärsbiffar till mat men det fick snällt vänta. Robin fick sätta sig i bilen och åka och hjälpa Johannes eftersom det gick inte att få av däcket och sätta på reservdäcket för att nåt pucko på YA som krängde däcken skickade inte med hylsan som behövs till en bult för att det räven låsbult. Dom provade med sån där däcklagning man sprayar i men det var ett för stort hål (som förmodligen kommit dit när dom kört in på byggarbetsplatser för att lämna ritningar) så det bara pös ut. Han kom den dryga milen som är mellan Grängesberg och Ludvika men inte längre, så där fick de ställa bilen och åka vidare hemåt i en bil bara. Jag hade iallafall maten klar tills de kom så vi fick äta runt 22 igår. Haha ibland blir det inte som det var tänkt ;)
För att försöka få lite halloweenfeeling så karvade jag och Casper till en liten söt liten pumpa som fick välkomna dom andra två hem sen i mörkret :)

Ovido - Quiz & Flashcards