celielindh

Alla inlägg under november 2014

Av Celie - 15 november 2014 07:55

Vi hade en jättetrevlig kväll, som väntat, igår hos Camilla. Vi fick fläskfilégryta med rostade rotfrukter och till efterrätt blev det Key Lime Pie med vaniljglass och te. Alltså såå jävla gott! Sen satt vi och pratade om allt möjligt tills vi åkte hem strax efter 23. Nör jag kom hem så sov alla så gott. Jag tog en dusch och la mig sen jag med.

Nu har vi vaknat och barnen har fått sin välling i sängen. Lite Madagaskar på tvn sen ska vi gå upp :)

Av Celie - 14 november 2014 16:17

Igår övertalade Marina mig att följa med till Ikea idag. Vi skulle vara där till 11 hade vi tänkt men så blev det ju såklart inte ;) kom väl dit strax efter 12 kanske. Angelica var i krokarna och mötte upp och gick med. Jag var inte ute efter nåt överhuvudtaget men fick med mig värmeljus, koppling till en lampa och två små gosedjur till Nikki och Noomi. Vi passade på att äta lunch där också. Alla utom Nikki som sov i vagnen.

Efter Ikea åkte jag och barnen en jättesnabbis till Marieberg eftersom jag tänkte köpa en parfym till Robin som fyller år på söndag. Ringde förut och beställde två stora smörgåstårtor till det också. Han är som sagt galen i smörgåstårta! Gick in på Kicks och började lukta. Alltså det blir så jävla svårt eftersom man typ blir "luktdöv" efter ett tag. Men jag tog ett set från Diesel som jag tror att jag gillar. Får hoppas att han gör det också;)

Sen utan att tänka till så åkte vi hem. När vi väl var hemma och jag bytte blöja på Noomi så kom jag ju på att jag skulle hämtat färg hos Sandra på salongen. Hade jag total glömt! Typ det enda som var viktigt att göra i stan. Fick lösa det med att Malin på jobbet gick in och hämtade grejerna och så tar Johannes med det ut imorrn. Men fan va klantigt! Ååh! Ajja löste sig ju som tur var ändå utan att jag behövde stressa in igen :)

Sitter just nu med en kopp te och laddar för att ta en promenad med Akilles i regnet. Det tar emot idag plus att han själv inte ens vill gå utanför tomten. Ikväll sen så ska jag och mamma åka in och ha tjejkväll med Angelica och Camilla hemma hos Camilla. Ska bli jättemysigt! Välbehövlig energi nu i regnrusket :) Jag har inget emot det mörka och gråa (än iallafall) men det behöver väl inte regna. Det blir så mycket jobbigare att gå ut med hund och vagn och allt blir blött och äckligt. Nä, grått och mörkt men någorlunda torrt, ska det vara för mycket begärt? ;)

Av Celie - 13 november 2014 20:27

Idag har vi haft en riktigt rolig dag. Började som vanligt med morgonpromenad och sen packade vi ihop oss och åkte in till Hagabadet med mamma/mormor. Nikki har längtat så och tycker det är så himla kul! Idag hoppade hon från kanten, det har hon inte riktigt vågat förut men idag släppte den spärren och hon slängde sig i hela tiden. Vi var nog där i typ två timmar iallafall så båda barnen tvärslocknade i bilen hem sen. Innan vi åkte hemåt blev det dock ett stopp på Subway så vi fick med oss lite mat också ;)
Sen på eftermiddagen kom Smilla och Pontus förbi och fick bli lite fina i håret och sen helt plötsligt var det kväll. Robin blev sen idag så jag tig med mig barnen ut på långpromenad i regnet och tänkte att dom skulle somna. Hah! Trodde jag ja! Noomi sov hela promenaden men vaknade såklart när vi kom innanför dörren och Nikki var inte ens nära att somna :p
Nu är Robin uppe och lägger båda barnen och jag sitter här och njuter av en kopp te och jättegoda kvällsmackor. När barnen somnat sen ska vi kolla lite SOA och äta gurka och morötter med Fresh Island-dip. Huuur gött?! Härlig avslutning på en jättebra dag :)

Av Celie - 12 november 2014 15:30

Efter att jag lämnat Nikki på dagis imorse så gick vi hem, gjorde iordning oss och åkte till Marieberg och mötte upp Hanna. Vi skulle leta avskedspresent till vår fina BVC-Anna som ska sluta. Hon ska som tur är inte försvinna helt från våra liv utan hon ska börja som skolsköterska här ute i Hyttan istället så det är vi mer än glada för. Hon är så jäkla bra och man känner sig alltid som världens bästa förälder när man är på kontroller hos henne. Helt klart värt alla presenter i världen!
Det gick fort att hitta presenten så efter det strosade vi bara runt lite grann och väntade på Emilie som skulle komna och luncha med oss vid kl 12. Vi hade en jättetrevlig förmiddag och som vanligt går tiden så himla fort när man umgås med Emilie och Hanna, så helt plötsligt var klockan kvart över ett och jag fick slänga in oss i bilen för att åka hem och hämta Nikki. Jag kom hem lagom så att jag hann sätta Noomi i vagnen, göra en välling till henne, ta med Akilles och gå ner och hämta Nikki i tid. Väl där så stod jag och pratade en stund med favvo-C om lite allt möjligt. Bland annat om att det är hennes pappa som ska sälja huset jag vill ha ;) Jag berättade att jag såå himla jättegärna vill köpa det och det hade hon hört minsann haha! Hon höll med om att det skulle vara perfekt för oss och det skulle det verkligen! Hoppas hoppas hoppas nu att det inte är för bra för att vara sant! Ingen skulle bli gladare än jag :D
Efter hämtningen så gick vi en sväng runt bruket och sen hem för att Nikki skulle få lite presenter som jag hittat på TGR på m-berg.

Det blev ett "magnetfisk-set" och två små pussel. De blev väldigt populära på en gång! :D

Jag som egentligen inte skulle köpa just nånting kunde inte låta bli leksakerna till Nikki och sen fick den här kroppsoljan följa med hem också. Den luktar såå gott och kommer förhoppningsvis göra underverk med mina torra händer. Kan tänka mig att den är jätteskön att ta på nyrakade ben också (y) Ska ta en asvarm och skön dusch ikväll sen och testa tror jag. Lite onsdagslyx sådär är aldrig fel :)

Av Celie - 11 november 2014 12:26

Idag när vi gick promenadstråket ner till dagis varierade det mellan att regna lite och lite mer. Tänkte när jag gick utanför dörren att vi klarar oss nog så jag struntade i regnskydden. Det var ju som tur var inget spöregn iallafall ;) Det gick lika bra att lämna idag som igår, sån lättnad i hjärtat! Jag och Noomi har, som igår, inte gjort just nånting än så länge. Ätit frukost och kollat hästar på tv. Haha jag är så jävla lat! Men vafan det är så skönt att bara vara :) Det finns dock mycket som jag skulle vilja få gjort häromkring. Motivationen finns men inte just så mycket så att resa sig och få tummen ur röven är ett läge som riktigt infunnit sig än ;) Men det kommer, det kommer...
Så tills dess ska jag nog lägga Noomi en stund, göra en kopp te och kolla lite mer hästar tror jag. Bra idé? Jag röstar för! (Y)

Kan inte låta bli att tycka att det är himla mysigt ute ändå :)

Nikki ville att jag skulle ta kort när hon "sov" ;)

 

Av Celie - 10 november 2014 11:29

Idag är Nikki på dagis igen efter att hon inte varit där på typ tre veckor eller nåt. Jag var lite nervös över att hon skulle bli ledsen igen och inte vilja att jag skulle gå men så fort vi kom in kom favoritfröken C och sen kom Vincent och så släppte hon mamma och sprang iväg och lekte. Skönt! Sen gick jag, Noomi och Akilles promenadstråket hem i duggregnet.
Nu på förmiddagen har jag suttit med mamma i telefon och kollat hästar på nätet. Vi har typ kommit fram till att vi ska skaffa en ihop och ganska snart. Oavsett om vi får huset vi vill ha eller inte så blir det häst iallafall och det ska bli så jäkla kul! Fast huset ska jag bara ha också, så det så! ;)

Noomi kollar finalen av Americas next equestrian star. Klart det ska böjas i tid ;)

Av Celie - 9 november 2014 00:38

Idag hade vi ju tänkt att städa och röja hör hemma och att mamma och Pigge skulle ha barnen en sväng då. Blev inte alls så faktiskt :p haha även fast jag planerar i förväg att det ska ske så gör det ändå inte det. Bara för att det är så tråkigt säkert ;) Barnens farmor kom förbi med fika istället och så gjorde vi en avgjutning att Noomis fötter. Nikki gjorde vi på när hon var mindre så hon har redan sina. Vi gjorde på Noomi när hon nästan var helt ny men dom har nog kommit bort i deras flytt, eller ja dom är borta nu men kommer nog fram när dom väl byggt klart och fått upp alla kartonger igen.
På eftermiddagen kom Elin på fika och hästprat vilket som alltid är jättekul. Resulterade i att hon var här i typ fem timmar, inget ovanligt när det gäller oss haha!

Ikväll är jag gräsänka som vanligt men idag är han ute och roar sig och inte jobbar för en gångs skull. Hade ju dock varit kul att veta att det skulle vara hela jävla kvällen/natten och inte "vi ska bara ut och käka lite, ingen utgång liksom". Så är det alltid, det låter helt annorlunda från början sen blir det liksom " Hoppsan! Vi skulle visst ut, det visste inte jag förrens för nån timme sen". Sååå jäävla irriterande! Jag har inget emot att han går ut men lite framförhållning för i helvete och sen ska det fan inte gnällas när det väl är jag som ska ut sen. Ååååh! Skitsamma nu är det som det är men jag är så irriterad att det liksom kryper i kroppen. Lika bra jag går och lägger mig annars kommer vi bara bli osams när han väl kommer hem. Imorrn ska jag in till stan och hämta en smörgåstårta som jag beställt för att det är farsdag och jag vet att han älskar Smörgåsbutikens smörgåstårta men nu när jag är på så jävla dåligt humör så skulle jag kunna slänga skiten i ansiktet på honom. Det kommer jag såklart inte göra men just nu hade det känts väldigt tillfredsställande :) Jag har ett jävla temperament, det vet jag, och det blir ju inte bättre av att jag sitter här och eldar upp mig ännu mer men det är svårt att låta bli. Blir så trött! Jaja nu har jag fått avreagera mig lite iallafall så nu ska jag kolla New Girl och tänka på annat. Alltså det är helt sjukt vad jag tycker den serien är rolig, jag skrattar liksom högt för mig själv hela tiden som en annan tönt haha! Har snart kollat klart på andra säsongen och hoppas innerligt att det finns eller kommer mer!

<3

Av Celie - 6 november 2014 23:12

Ja imorse tog jag mig iallafall iväg till vc för att se om hjälp fanns att få. Men icke? Ni förstår man måste ga varit plågad mycket längre för att få nån form av hjälp. Antingen blir det värre och då får jag liv att komma tillbaka och sitta i den där jävla kön ytterligare 3 timmar. Känns ju som man drar på sig fem åkommor till bara av att sitta där. MEN, det kan ju vända och gå åt det bättre hållet också! Det är icke att förglömma och det hoppas vi starkt på! Jag mötte iallafall Hanna där så trevlig sällskap var det iallafall :) Mamma hade hand om barnen sålänge. Medan vi satt där inne och väntade så sig vi att det började snöa. Åh jag tycker det är så mysigt! Även fast jag såklart inte har vinterdäcken på än ;) Oops! Sam kan ev fixa det i helgen dock (hoppas jag!).

När jag kom hem sen så käkade vi lite lunch innan mamma drog och så kom Christer förbi en sväng också.
Nu på kvällen så gick vi en promenad upp till mamma och Pigge och fick lite kvällsmat. Jättemysigt! Sen bäddade jag ner tjejerna ordentligt i vagnen och så somnade dom så gott på vägen hem <3 Nu ligger dom där uppe i sängen och jag tänkte göra mig iordning också och lägga mig och kolla på senaste av Svenska Hollywoodfruar och även lite New Girl. Robin kom inte hem idag då det blev så sent på jobbet. Kändes så jäkla onödigt att han skulle sätta sig och åka 20 mil typ 21 på kvällen. Då kunde han lika gärna sova där en natt till och åka när det är ljust istället. Tyvärr så finns det ju fler stollar som jag som inte fått på vinterdäck än och som kan köra som idioter också så det är dumt att utmana menar jag. Man läser ju varje gång när snön kommer hur mycket olyckor det blir för att många blir så förvånade och är så oförberedda. Jag litar på Robins körning men inte på andras helt enkelt. Blev kanske lite luddigt det där men skitsamma. Han kommer hem imorrn istället iallafall :)

Jag upptäckte ju även förut idag att den här lilla daman har fått sina första små gaddar. Kände att det var nåt vasst som stack upp fram i underkäken :) <3

Ovido - Quiz & Flashcards