celielindh

Alla inlägg under januari 2015

Av Celie - 10 januari 2015 12:52

Efter en fantastisk kväll igår hemma hos familjen Delvenius tillsammans med familjen Mårtensson/Hetebrij så tog vi en skön sovmorgon. Barnen var helt slut! Nikki som bara hade sovit kanske en halvtimme igår körde på till typ tolv inatt och sen tvärdeckade hon så fort vi kom hem. Dom hade så roligt alla barnen igår. Dom sprang och jagade varandra, klädde ut sig och hade sig. Dom lekte jättebra! Så kul och se :) Vi käkade tacos, drack lite vin och satt och talade. Tiden går så jäkla fort bara, vips så hade fem timmar gått. Sjukt trevligt var det iallafall så fler gånger väntas :D


Idag körde vi på brunch med amerikanska pannkakor. Det är ju så jävla gott! Nu chillar vi i soffan en stund och tittar på dels all snö som kommer (!) och sen Diego på tvn. Jag har tre wellnesstidningar som jag inte hunnit läst än som jag tänkte bläddra lite i. Jag har varit så opepp på allt vad träning heter så jag har liksom inte haft lusten att läsa om skiten men nu börjar den komma tillbaka. Tror dock att jag behöver köpa lite nya fina träningskläder för att hitta den rätta motivationen ;)

Av Celie - 8 januari 2015 19:51

Kom på att jag köpte ett hjärtformat plättlägg i somras som jag aldrig använt, så idag fick det bli plättar. Vi fick finbesök av Johannes och Angelica även idag. Mysig familjekvällsmat <3

Körde med lite fiberhavregryn i, så blir det lite matigare (y)

<3

Av Celie - 8 januari 2015 15:46

Puh, jag är fan helt slut. Båda barnen sover ute i vagnen efter en relativt lång promenad med Akilles. Jag har plockat med disk och grejer och nu äntligen sätter jag mig i soffan med en kopp te och en snickers och kollar lite tv medan dom sover. Vi var iväg och badade på förmiddagen. Det blev bara vi eftersom Angelica hade skola och Soffi mådde inge bra men vi hade kul ändå. Det var ju ett tag sen nu men Nikki var lika galen som vanligt och hoppade från kanten och klättrade på flytgrejerna :) Noomi tyckte också det var roligt och plaskade som bara den :)
Ikväll kanske det blir stallet och ett lättare pass på banan men jag vet inte än, det beror ju på om mamma kanske tänkt att rida och om Robin kommer hem i någorlunda bra tid. Det återstår att se helt enkelt.

Grått promenadväder idag. Samma imorse och jag missade ju såklart när solen kikade fram där en stund .

Hallon/lakrits-te och snickers är inte att spotta åt kan jag säga ;)

Av Celie - 7 januari 2015 23:15

Det var ingen fara med min lilla Nikki Pikki. Det var en svullen lymfkörtel men den var så lite svullen och det är vanligt nu under vintern. Vi ska hålla lite koll så den inte blir större eller är kvar till sommaren men det ska inte vara några problem :) Jag måste få skryta lite och säga att hon skötte sig jättebra hos doktorn och gjorde precis som hon sa och framförallt lät henne känna ordentligt. Hon är ju en väldigt bestämd liten dam och bestämmer hon sig för att inte samarbeta då blir det jäävligt svårt, lite som Lotta på Bråkmakargatan liksom :p Men det var skönt att allt gick bra! Efter läkarbesöket var det dags för dagis för första gången på länge. Hon tyckte det skulle bli jättekul och när vi kom dit så sprang hon in och sa inte ens hejdå. Dagis varven riktig hit idag :)

När jag hämtade henne sen så tog vi en sväng till stallet och gjorde iordning mat åt hästarna och sen gick vi hem och åt glass. Nikki som bestämde obviously ;)


Tills Robin kom hem så gjorde jag iordning lite mat. Jag gjorde baconlindade laxspett som Emilie tipsat om. Till det blev det pressad potatis, haricot verts och en vitlökssås som jag gjorde på grekisk yoghurt, créme fraiche, vitlök och salt. Blev riktigt gott faktiskt! Tackar Emilie för tipset (y)


Johannes och Angelica kom ut en sväng och drack te. Vi hittade gamla videos och tog bilder med olika effekter bland annat och fan vad vi skrattade, jag skrattade så jag nästan fick ont! Så typiskt Angelica att ha så roliga/konstiga appar på telefonen!
Nu har dom iallafall åkt, barnen sover och vi har slängt oss i soffan. Här blir vi nog inte långvariga, eller iallafall inte jag, för jag är fan astrött. Imorrn är det ju torsdag och varmt i poolerna på Haga så jag tänkte att det blir en tur dit på förmiddagen. Förhoppningsvis får vi med oss Angelica och Soffi också och det vore ju jättekul. Så nu håller jag tummarna för det och hoppar snart i säng :)

Av Celie - 6 januari 2015 23:35

Idag har dagen typ gått i ett fast på ett bra sätt. Vi började med sovmorgon och sen lite måsten som typ tvätt och sånt. Sen hämtade Robin hem Nikki som sovit hos mormor och jag åkte ner och mötte upp mamma i stallet. Vi gjorde iordning och tog en lite längre skrittur idag. Morre skötte sig jättebra idag med så det var skönt. Känns som hans lilla utspel var en engångsföreteelse kryddat med lite stallmod. Det kommer bli så bra så :)


När jag kom hem så kom Angelica förbi på lite te. Fick med henne ner till stallet sen igen för att ta in hästarna vid 16.


När Angelica drog hemåt tog jag med Akilles ut på en sväng. Så skönt att gå med bra musik i örona, det bara flyter på och man går gärna lite längre. När jag kom in igen så gick vi alla över till familjen Mårtensson/Hetebrij och lekte/fikade lite. Det var ett tag sen nu och barnen hade saknat varandra. Nikki och Vincent kramades så gulligt när vi kom :)
Sen sist men inte minst idag då så gick jag och Emilie ut en långis på kvällskvisten och avrundade med te och snack ett par timmar efteråt. Det är alltid lika trevligt att umgås! :D
Nu har jag intagit soffan och tänkte kolla lite bloggar innan jag ska gå upp och lägga mig. Robin ligger hör bredvid och kollar Breaking Bad och båda barnen sover. Imorrn ska jag och Nikki upp tidigt eftersom Nikki har tid hos doktorn imorrn för att titta på en liten knöl i nacken. Det är med största sannolikhet en lite svullen lymfkörtel som inte är något farligt men det känns ändå skönt att kolla upp det. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är orolig, för det är jag, man kan ju inte bli annat när det gäller ens barn. Men som sagt det ska ju inte vara någon fara så jag försöker att inte stressa upp mig i onödan :)

Av Celie - 5 januari 2015 20:48

... Som är som en lördag. Alltså jag har svårt att hålla reda på dagarna i vanliga fall men nu är det fan ännu svårare. Så mycket klämdagar och röda dagar så jag blir helt knäpp! Men jag gillart eftersom Robin har kunnat varit ledig hela tiden sen 22 december och det, mina vänner, är inget som händer någonsin annars! Idag har varit ännu en skön slappar dag. Jag var ner till stallet förut och mötte upp mamma och Rebecka. Rebecka ska börja hjälpa mamma med Pirran så idag var hon med och hjälpte till. Vi tog en skrittur ner till grusgropen och tillbaka. Jag på Morre, Rebecka på Pirran och mamma gick. Sist vi skulle rida ut på Morre så var han mer eller mindre galen och vi kom inte ens av stallplan men idag så skötte han sig och det gick jättebra.
Mamma och Pigge kom förbi på lite fika på eftermiddagen och när dom skulle åka så ville Nikki följa med och det fick hon.
Jag och Robin hade haft samma tanke idag utan att veta om det och det var att det kanske skulle vara kul att flytta på köksön, för omväxlings skull liksom. Så vi passade på att göra det men fan vad inte bra det blev så den fick flyttas tillbaka lika snabbt igen ;) haha måndagsnöje!
Nu är Robban inne och köper Saigon till kvällsmat. Det blir till att äta det, ev ta varsin snickers och bara mysa i soffan framför Breaking Bad. <3

Jag har måndagskvällen till ära klätt upp mig (ner mig?) i min gamla avdankade onepiece. Hade glömt hur skön den faktiskt är!

Av Celie - 4 januari 2015 18:27

Idag har vi varit och hälsat på mina sysslingar nere i Skövde. Det var jag, Robin, barnen, Akilles, mamma, Pigge och Johannes som åkte vid typ 11 tiden och kom fram till Helen lagom till att få lunch serverad. Hon hade gjort en jöttegod kycklingsallad med någon form av currysås. Så jävla gott! Efter maten åkte vi iväg till en sjö som är känd för att det kommer massa olika fåglar dit, bland annat tranor och örnar. Jag passade på att ta en sväng med Akilles och dom andra kollade i kikarna efter fåglarna men dom såg inga. Efter fågelskådningen åkte vi tillbaka till Helen och fikade och umgicks innan vi nu för typ en halvtimme sen började åka hemåt. Helen bor så himla mysigt ute på landet i ett litet gult torp. Hon köpte det för fyra år sen nånting och hon kallar det för "Paradiset". Vi har haft en jättemysig dag som gått alldeles för fort! Vi har bestämt att det inte ska gå så lång tid mellan visiterna från och med nu så för att vara lite realistiska så har vi bokat in att vi ska ses igen i sommar. Kan ju verka som att det är jättelångt dit men det går fortare än man tror!
Nu ska vi hem och jag ska tacken sväng med Akilles och sen ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te!

Av Celie - 2 januari 2015 15:13

Imorse gick jag ut en sväng med Akilles och Shane. Shane fick sova kvar här eftersom Alice skulle jobba idag. Alice kommer sen direkt efter hon slutar vid 16 och då ska vi äta fetaostkyckling. Så jävla gott! Sen under eftermiddagen kommer Soffi hit och umgås också. Mysigt! Vi har inget annat än det planerat en fredag som denna. Skönt! Jag ska ner ich ta in hästarna här snart. Tänkte att jag skulle vänta på att Noomi ska vakna först. Vi gick ut en promenad med hundarna och hon somnade så gott i vagnen så hon fick stå kvar ute i friska luften. Robin behövde inte åka iväg och jobba i Karlstad imorse men han och Nikki är iväg nu en sväng in till Örebrokontoret istället. Så nu sitter jag här med en kopp te och choklad i soffan och tänkte läsa lite tidningar. Jag klagar inte! ;)

Från morgonpromenaden

Ovido - Quiz & Flashcards