celielindh

Alla inlägg den 18 januari 2015

Av Celie - 18 januari 2015 22:44

Alltså vilket pass! Zumban blev ju som den blev om man säger så. Kände mig helt lost och allt vad taktkänsla heter bara försvann. Jag kan tänka mig att det kan vara kul om man kan movesen så att det blir en sammanhängande dans men annars tycker jag bara att jag kände klumpig och ful faktiskt. Men ja övning ger ju färdighet men det där med koordinationsförmåga är nog fan medfött. Just den delen glömdes bort i mina gener ;) Men iallafall, styrkan efteråt, herregud! Såå skönt såhär i efterhand men jävlar vad jobbigt det var. Mina muskler skakade verkligen efteråt.
Linda hängde på hem och hämtade Akilles sen följde jag henne hem så AK fick kvällspromenaden. Nu har jag ätit, tagit en varm dusch, smörjt in mig med godaste body buttret som luktar choklad (Mmm) och nu ska vi dricka varsin stor kopp te i soffan <3

Av Celie - 18 januari 2015 18:02

Vi har tagit det väldigt piano i helgen. Har bara varit hemma och grejat lite grann och spenderat tid i soffan. Skönt! Jag gick ett litet städryck både igår och idag. Ett liitet! Igår sorterade jag tvätt och städade övervåningen, vilket innehöll ta bort julen i tjejernas rum. Tvättat, hängt och vikt tvätt. Det måste ju vara bland det tråkigaste som finns och så tar det aaldrig slut!
Idag fick jag köksstädryck och plockade undan, slängde, gjorde om och torkade av. Jag tog även in lilla köksön på hjul som vi haft ute så den fick bli bak-ö. Blev så bra! Väldigt nöjd över min lilla insats idag. Just nu sitter jag och laddar för att gå ner på Zumban och styrkepasset. Zumban är ju, som sagt tidigare, inte riktigt min grej men idag föredrar jag faktiskt det som uppvärmning inför styrkepasset istället för att riskera att slå halvt (om inte helt!) ihjäl mig ute. Nu har jag fått tillbaka träningspeppen igen och det är så roligt med allt då. Man tar liksom fler tillfällen i akt att få ut liite mer, om det så bara är en snabbpromenad med AK :)

Jag fick med lite såpbubblor från mössan i torsdags så vi passade på att "såpla" lite igår kväll :*

Ovido - Quiz & Flashcards