celielindh

Alla inlägg den 20 januari 2015

Av Celie - 20 januari 2015 22:35

Jag fick träningskläderna idag och jag älskar dom! Så jävla snygga och as-sköna! Dom är från Aimn och det finns fler snygga som jag kollat in och som jag bara måste ha :D Jag beställde även två vanliga svarta träningslinnen från Sportamore och idag valde jag att ha ett ribbat från Under Armour, tummen upp för det med :)

Passet idag var svettigt som fan men riktigt skönt. Nu är det även bestämt att den 12/2 kommer jag att leda mixpasset. Jag har inte skrivit nåt här innan men jag har varit sugen på att leda pass och nu så ska jag introduceras i det. Nu i början och den här terminen kommer jag att vara stand in om det är nån av de ordinarie ledarna som inte kan/är sjuka och sen i höst, om det funkar bra, så kommer jag köra ett eget fast pass. Ska bli riktigt kul faktiskt, ser fram emot det! Haha från att för bara några veckor sen vara helt otaggad på allt vad träning heter till att vilja leda pass, ja det svänger kung Louie! ;)

När jag kom hem förut, svett och rätt mör, slängde jag mig i duschen och duschade jättevarmt och peelade/tvålade mig med en peeling/duschcreme jag fick i julklapp av Robins mamma och den luktar så jävla gott! Alltså på riktigt så vill man fan smaka! (Jag har inte gjort det dock) Sen efter det mandarin-bodybutter och efterlängtad kvällsmat. Robin jobbar fortfarande och kommer kanske inte hem alls ikväll/natt så snart blir det att ta med tjejerna upp och sova. Eller ja, dom får sova, jag tänkte kolla på Drop Dead Diva. Såg för nån dag sen att dom släppt två nya säsonger på Netflix. Gött! Som sagt, jag älskar serier och så ska de helst vara ganska tjejiga ;)

Tips! Luktar fantastiskt, känns len och inte så mycket peeling i.

The Body Shops body butter är ju helt klart svårslagna när det gäller både att vara riktigt fuktgivande och dofta gott :)

Av Celie - 20 januari 2015 15:24

Jag trodde inte att jag skulle ha speciellt mycket men när jag väl packat i allt så var det tillochmed mer än vad det brukar vara. Herregud vagnen blev verkligen så tokfull att jag fick hålla i grejer så att de inte skulle ramla ur när jag gick ut! Men nu jävlar kan vi äta tills vi spricker om vi så vill ;)

Av Celie - 20 januari 2015 11:32

Igår kväll så gick vi ut en härlig och snöig promenad med Hanna, Viking, Marina och Billy. Mina små brudar fick hänga med i vagnen då pappan i huset jobbade över. Vi gick tydligen en timma (såg det på Hannas instagram imorse) men det kändes betydligt kortare, måste väl bero på, som Hanna också skrev, det trevliga sällskapet :) Efter snöpromenaden drack vi te hos mig och pratade. Tiden rann iväg även där och så vips så var klockan efter 22. Robin kom hem precis efter att Hanna åkt och då hade han med sig varsin hamburgare till mig och han. Jag tog en tripple cheese och den är ju bara så jävla god. Nikki, som självklart inte kunnat somna än, tyckte också om den. Den är ju lite stark men det är tydligen det det ska vara om hon ska äta, stark och smakrikt ;) Sen däckade hon gött i soffan :)


Idag var det ju dagisdags igen och tro det eller ej men idag kom vi "bara" 15 min sent. Haha! Bättre än andra dagar då vi inte brukar vara där förrens vid 10 tidigast :p Nikki var jättepepp på dagis idag och hoppade upp imorse och sa att hon äälskar dagis :) haha hon ääälskar så mycket nu och det är så roligt att höra när hon säger det <3 Men igår älskade hon inte sin mamma utan bara sin pappa när han hade kommit hem och hon satt malligt i knät på honom. Tack för den liksom! Men hon ändrade sig sen och kramade mig och sa att hon minsann visst älskade sin mamma :D Skönt då slapp jag tänka på det;)

Efter dagislämningen idag så åkte jag Noomi och Akilles till stallet och började med en liten promenad i snön. Akilles tycker det är så kul att stinga runt och hoppa i snön. Noomi fick ta plats på axlarna och tyckte det var helt ok (y)


Jag gjorde iordning till mr Morre och sen åkte vi hem så jag fick äta lite frukost. Nu sover lilla Noomi, AK med för den delen, och jag sitter och skriver inköpslista då det blir en tur till Willys när lillpluttan vaknar.
Ikväll är det medelpass igen och jag är riktigt taggad. Även fast jag har ont i typ hela kroppen efter söndagens pass plus att träningsvärken från i tisdags förra veckan fortfarande kändes av och såklart bättrades på i söndags. Jeezes! Men den bästa medicinen mot träningsvärk är väl att just träna så jag kör väl på det då :p Kunde ju självklart inte hålla mig så jag beställde nya träningskläder i lördags. Ett set som jag kollar på ett tag men som jag egentligen tyckt varit lite väl dyrt men så visade jag Robin och han tyckte att jag skulle köra, så då gjorde vag det. Jag hoppas, hoppas att det kommer idag! Visar bild sen isåfall! Så jävla snyggt är det!

Ovido - Quiz & Flashcards