celielindh

Alla inlägg den 9 april 2015

Av Celie - 9 april 2015 21:41

Idag har jag packat och rensat leksaker. Alltså herregud vad leksaker vi har! Blev ändå lite mindre efter en välbehövlig rensning. Jag har även packat ner koppar, burkar och dylikt i köket. Nu är det ju mindre än en vecka kvar så att jag känner att skulle det vara så att jag råkat packa ner nåt viktigt så dör vi ju inte för det ska ju ändå upp om några dagar igen, så klarar oss gör vi garanterat :)
Igår var Fanny och Annelie förbi en sväng på kvällen. Fanny, som kom hem från London igår, hade med sig fina presenter till tjejerna och jag fick häst grejer (y) :) Jag passade på att ta en löprunda med Akilles också. Jag sprang bort vallen, över mossen och sen promenadstråket och hem. Vet inte hur långt det kan vara men jag hade ett bra tempo och det kändes bra. Har fortfarande lite knas i ländryggen/svanken. Känns liksom som att jag blir typ överansträngd eller nåt. Vet inge hur jag ska förklara riktigt.. Det känns mer när jag går eller rider lätt i traven. Hmm.. Hoppas det går över av sig självt, jag orkar inte ta mig iväg nånstans!
Nu på eftermiddagen var jag och mamma nere i stallet och mötte upp en förmodligen blivande hyresgäst. Det kändes jättebra så bara allt blir som det är tänkt nu så kommer det bli kanon (y) Efter det tog jag en tur med Morre i den varma eftermiddagssolen. Helt prefekt var det! Så jäkla härligt :) När jag kom hem sen så tog jag en långis med AK medans Robin grillade egna hamburgare till kvällsmat. Såå jävla gött! Nu är vi mätta och belåtna och ska ta oss varsin kopp te och kolla på Svenska Hollywood fruar. Noomi sover och Nikki ligger uppe i sängen och kollar Diego. Imorrn blir det förmiddagslek med familjen Delvenius i lekparken. Hoppas på lika bra väder som idag :D

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards